Persoonlijke motivatie van Arjan, projectengineer VDR Bouwgroep

20 juni 2022 08:04

Bennie is en blijft ondanks zijn ziekte een enorm gedreven man met hart voor zijn werk, waar eenieder respect voor heeft. Daarom lever ik mijn bijdrage aan deze actie tegen ALS. ALS patiënten moeten een fysieke en psychische topprestatie leveren en daarvoor is verder onderzoek naar deze ziekte en de begeleiding van patiënten heel erg belangrijk, daarom steun ik deze actie!

Mijn naam is Arjan en ik werk al meerdere jaren als projectengineer bij VDR Bouwgroep. Dagelijks ben ik bezig met werktekeningen in zowel 2D als 3D. Ook stem ik tekenwerk af met onderaannemers.

Op 22 juli vindt ook de slotdag van de Nijmeegse4daagse met de glorieuze intocht van alle wandelaars van de Vierdaagse plaats. De wandelaars, begeleid door talloze muziekbands, vormen een feestelijke en kleurrijke stoet van vele kilometers. Eén van de muziekbands is de Vrijwillige Drumfanfare Koninklijke Luchtmacht waarmee ik zal marcheren en musiceren. Op deze wijze geef ik het stokje niet fysiek door, maar laat ik mijn (trommel)stokken intensief in actie komen.

Jouw donatie levert een belangrijke bijdrage aan het onderzoek naar de ziekte en de begeleiding van ALS-patiënten.